În data de 12 Martie 2015, la Grand Hotel Italia, s-a desfășurat conferința Microsoft Business Zone. Pe ordinea de zi, subiecte de actualitate cu privire la fiscalitate, taxe, tehnici de vânzare, fonduri europene și, bineînțeles, prezentări soluții IT, de la Microsoft, destinate zonei de business.

Speakerii conferinței au fost - Gabriel Sincu, Tax Executive Director - EY România, Roxana Mircea - Managing Partner - REI Finance Advisors, George Cozoș - Partner Channel Development Manager – Microsoft România, Adrian Stoian - Microsoft MVP - Tech Ready, Elena Badea, Marketing Director - EY România, Ovidiu Teodorescu, Marketing & Presales Manager – Net Brinel.

Un moment “altfel” a fost creat de prezentarea impresionantă a domnului Marcel Borodi, CEO – Net Brinel, care a trecut în revistă evoluția firmei Brinel, reamintindu-ne și nouă de dificultățile și împlinirile anilor 90, ani de pionerat în antreprenoriatul românesc.

Update-ul de informații este necesar fiecărei organizații, indiferent de mărime, vechime sau gradul de dezvoltare în care se află, iar acest tip de interacțiune contribuie într-un mod profesionist la accesarea facilă a acestora.

Am fost prezenți la eveniment în calitate de invitați și, ca antreprenori locali, salutăm continuarea seriei de conferințe organizate de Microsoft.