La începutul lunii octombrie 2014 compania noastră a finalizat implementarea proiectului european “Creșterea competitivității firmei Vobiscum Imprimeria prin construcția și echiparea unei hale de producție tipografică”.

Așa cum îi spune și numele, prin acest proiect am reușit să extindem spațiul de producție prin construirea unei hale cu o suprafață de peste 500 mp. Aceasta dispune de facilități necesare unui spațiu modern și ne rezolvă toate problemele cauzate timp de ani de zile de lipsa suprafeței destinate funcționării în condiții bune a procesului de producție.

                   

În paralel cu aceasta, am achiziționat un echipament de producție automată a matrițelor de tip CtP (Computer to plate) Suprasetter A75 de la firma germană Heidelberg. Suprasetter A75 folosește tehnologie laser de ultimă oră ceea ce asigură o calitate excepțională formelor de tipar. Această tehnologie împreună cu developarea matrițelor de tip “chemical-free” imprimă întregului sistem uncaracter performant și totodată, prietenos cu mediul.

                                                           

Astfel, începând de acum, avem posibilitatea și capacitatea de a livra anumite lucrări clienților noștri, chiar și în ziua în care au fost comandate, în condiții optime de calitate.

Acest proiect ne ajută în demersurile noastre de a transforma Vobiscum într-o tipografie competitivă la nivel regional sau, de ce nu, la nivel național.

Și nu uita – Vobiscum e... Bun de Tipar!

Mircea Șutea