Prezentare

S.C. Vobiscum Imprimeria S.R.L. s-a înfiinţat în anul 1993. La început, societatea şi-a desfăşurat activitatea într-un spaţiu închiriat, cu o maşină de tipar Rotaprint şi o ghilotină artizanală de format mic, cu un singur angajat. S-au executat lucrări de tipar: etichete, imprimate, cărţi de vizită, sonete, pliante. Odată cu lărgirea segmentului de piaţă, a fost necesară modernizarea procesului de producţie.

În anul 1998 s-a investit în achiziţionarea unui spaţiu de producţie propriu (amenajare şi extindere), precum și a unei maşini de tipar Heidelberg GTO 46 iar ulterior, a unui Heidelberg GTO 52, ambele cu un singur grup de culoare. Aceste investiţii au permis dezvoltarea şi diversificarea produselor precum şi creşterea cifrei de afaceri şi a profitului net.

Rezultatele financiare au permis în anul 2003 achiziţionarea unui nou spaţiu de producţie, adecvat dezvoltării fluxului tehnologic şi ulterior a primelor utilaje noi: maşina de tipar Heidelberg GTOZ 52 în două grupuri de culoare, maşina de tăiat Polar, un aparat expunere plăci, și un developer plăci.

Toate resursele financiare s-au canalizat în direcția modernizării procesului de producţie astfel, în 2007 a fost făcută cea mai importantă investiţie a firmei, concretizată în achiziţia unei noi maşini de tipărit, Heidelberg Printmaster 52 cu 4 grupuri de culoare. În acelaşi an, au fost achiziţionate utilaje noi pentru post-press, un broşator şi un echipament de adunare, fălţuire și capsare, marca CP-Bourg. Aceste investiţii au consacrat firma în topul tipografiilor din zona Cluj-Bistriţa şi au dus la atragerea de noi clienţi şi recunoaşterea firmei pe piaţa internă.

În anul 2010 s-au făcut noi achiziții, materializate printr-o maşină de tipărit Heidelberg Printmaster 52 cu un grup de culoare şi o maşină de tipărit Heidelberg SpeedMaster 52 cu 4 grupuri de culoare, utilaje noi, investiție realizată prin implementarea unui proiect european. Ulterior mașina Heidelberg SM 52/4 a primit un up-date constând într-un soft performant, soft ce presetează zonele de cerneluire a mașinii în funcție de fișierele ce urmează a fi tipărite, trimise în prealabil, via internet, de compartimentul DTP.

Fluxul tehnologic a fost completat în 2013 cu un echipament nou, o mașină de înfoliat automată, format 50/70 cm.

Prin accesarea și implementarea unui proiect european, în 2014 am achiziționat un nou echipament Computer to Plate (CtP) Heidelberg Suprasetter A75 și am adăugat spațiului existent o nouă hală de producție.

La începutul lui 2016 am finalizat instalarea unui echipament de tipar offset de ultimă generație, Heidelberg Speedmaster 74, achiziționat în urma unei investiții de peste 500.000 euro realizată parțial cu finanțare europeană. Acest echipament crește semnificativ capacitatea de producție a companiei noastre concomitent cu exercitarea unui control riguros al calității tiparului și poziționează Vobiscum ca un jucător competitiv pe piața tiparului de ambalaje și materiale publicitare din Transilvania (și nu numai).

Avem convingerea că această nouă investiție va transmite viziunea noastră asupra tiparului de calitate și va aduce mai multe satisfacții și culoare în relațiile cu toți partenerii noștri!

Toate aceste investiții semnifică permanenta noastră dorință de a ne îmbunătăți procesul de producție, de a crește continuu calitatea tiparului și, în final, să creștem gradul de satisfacție a clienților noștri.

Vobiscum – Bun de tipar din 1993!

 

VIZIUNE
Viziunea companiei noastre este să devină una dintre cele mai performante tipografii offset din Transilvania.


MISIUNE
Misiunea companiei noastre este sugerată de cuvântul latin VOBISCUM ("CU VOI"). Astfel , împreună “cu voi” (clienți, furnizori, instituții, etc.) ne dorim să activăm ca o companie dinamică, focusată pe calitate, cu sprijinul unei echipe profesioniste şi a tehnologiei performante, folosind resurse de cea mai bună calitate.

 
Bun de tipar din 1993
Site map    |    Contact

Loading...

Newsletter
X

Primeşti lunar newsletter cu ultimele noutăţi şi cele mai bune oferte.

Intră în contul tău
X

Eşti utilizator nou? Înregistrează-te aici!

Ţi-ai uitat numele utilizator sau parola?

Recuperare parola
X

În caz că ţi-ai uitat parola, aici îţi poţi recupera contul.
Introdu mai jos adresa ta de e-mail, iar noi îţi vom trimite instrucţiuni pentru recuperarea contului.

Eşti utilizator nou? Înregistrează-te aici!